Bel snel met de klantendienst van Eurostar

Bel snel met de klantendienst van Eurostar

Bel 0902-12007 Telefoonnummer klantendienst Telefoonnummer klantendienst Eurostar

Sinds 1994 loopt er een hogesnelheidslijn van Frankrijk naar Groot-Brittannië. Wilt u deze reis onder het Kanaal door ook graag eens maken maar hebt u nog enige vragen over hun diensten? Dan kunt u vanzelfsprekend snel met de klantendienst van Eurostar in contact treden. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is onze website erbij te pakken: be-klantendienst.be. Zoals de naam van onze website al zegt bieden we een Belgische dienstverlening aan. Zo kunt u ons speciale telefoonnummer opbellen voor slechts 1 euro per minuut plus het gebruik van uw mobiele kosten. Reken er trouwens maar op dat u vrijwel nooit langer dan een minuutje hoeft te bellen met ons dus u bent absoluut geen dief van de portemonnee. Want we hebben geen wachtrijen zodat u snel een medewerker aan de lijn krijgt. Vertel wat uw vragen zijn en welk bedrijf u wilt spreken, dat zal in dit geval de klantendienst van Eurostar zijn. Er zijn vervolgens een aantal opties die u hebt:

  • We kunnen u namelijk direct doorverbinden met de klantendienst van Eurostar zodat u hen direct het hemd van het lijf kunt vragen,
  • We kunnen u ook het telefoonnummer geven. Houdt u dan wel pen en papier bij de hand?
  • En we kunnen u deze gegevens van de klantendienst van Eurostar in een sms’je naar u toesturen. Dat doen we vrijwel direct nadat het telefoongesprek beëindigd is.

Het kan heel handig zijn om eerst het juiste nummer op te vragen voordat u de klantendienst van Eurostar daadwerkelijk zelf spreekt. Misschien zijn ze gesloten of wilt u nog even op een rijtje zetten wat u nu eigenlijk precies wilt vragen.

We schakelen u spoedig door met de klantendienst van Eurostar

Op onze site vindt u dus ons algemene telefoonnummer. Is het niet nu al verstandig om in ieder geval onze site te bookmarken en eventueel dit nummer alvast op te slaan in uw smartphone? Want dit nummer kunt u niet enkel gebruiken als u de klantendienst van Eurostar nodig hebt. Bij lange na niet! We beschikken over een grote database boordevol nummers van vrijwel alle grote en kleinere ondernemingen die in België maar ook in de omringende landen werken. Bedrijven uit het buitenland die een prominente plek in het Belgisch landschap hebben verworven kunt u dankzij onze dienst nu ook snel bereiken. Onze site is eenvoudig te bedienen. Zoek bijvoorbeeld op categorie zoals transport, verzekeringen of banken of vul de bedrijfsnaam in op de ingebouwde zoekbalk. Dit raden we aan als u eerst de geschiedenis en achterliggende informatie te weten wilt komen over een bepaalt bedrijf. Handig als u bijvoorbeeld nog niet eerder met hen in zee bent gegaan. En daarnaast ziet u wat vorige bezoekers en bellers over hun service te zeggen hebben. U kunt namelijk een review en een rating achterlaten, ook over de klantendienst van Eurostar. Daarmee zult u toekomstige bellers absoluut mee helpen. Wij bieden u dan ook altijd objectieve, actuele en eerlijke informatie aan. Geen gedoe met reclames en aanbiedingen, we zijn een onafhankelijke verzamelplaats voor dergelijke gegevens.

Vergeet niet om deze site te bookmarken

Bent u een foutje tegengekomen op onze site? Kloppen er bijvoorbeeld enkele gegevens over de klantendienst van Eurostar niet langer? Of wilt u graag dat ook uw bedrijf weergegeven wordt tussen deze namen? Dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Vul daarom het contactformulier even in en stuur het naar ons op. U zult merken dat we u zo spoedig mogelijk te woord staan want we zijn zeer gesteld op uw feedback. Lees meer…