Betaal alleen voor je verbruik via prepaid plus gratis simkaart

Betaal alleen voor je verbruik via prepaid plus gratis simkaart

Als je weinig belt en ofwel geen internet gebruikt of alleen via wifi, dan kun je soms maar beter gewoon prepaid bellen. Als je met zo’n laag verbruik een abonnement afsluit, dan betaal je elke maand meer dan je verbruikt. Ook als je verbruik heel variabel is, dan is het goed om eens te kijken of prepaid samen met een gratis simkaart niet een betere optie is. Er gaan misschien wel maanden voorbij dat je alleen maar op je wifi zit en niemand hoeft te bellen. Als je belt, dan kun je vaak ook nog gewoon via WhatsApp of Facebook bellen en dat gaat dan weer via wifi. Het kan eens zo zijn dat je een maand wat meer belt en dus hogere kosten hebt, maar als daar maanden tegenover staan waarin je niet of nauwelijks belt, dan ben je met prepaid uiteraard veel goedkoper uit. Wat dat betreft is het zeker aan te raden om even naar je eigen verbruik te kijken en te controleren hoeveel je nu eigenlijk echt verbruikt. De kosten worden elke maand netjes van je rekening afgeschreven ongeacht of je nu wel of niet elke dag aan de telefoon hangt of al je MB’s opmaakt. Het zijn vaak relatief lage bedragen, dus je hebt er na het afsluiten van het abonnement niet heel veel erg in. Vooral als je kiest voor sim only kost het abonnement vaak vrij weinig. Maar op jaarbasis zit je toch al snel weer op 120 euro of meer. Wat dat betreft is het zeker een idee om eens op gratissimkaarten.be te kijken. Als je namelijk prepaid gaat bellen, dan heb je wel een simkaart nodig. Maar het mooie is dat je deze bij verschillende providers gratis kunt bestellen. Je betaalt dan echt letterlijk alleen voor je verbruik. Je krijgt dan dus een gratis simkaart die je zelf via het internet kunt opladen. Afhankelijk van de provider waar je de gratis simkaart bestelt, krijg je ofwel een lege kaart of een simkaart met een klein beetje tegoed. Maar in beide gevallen is de simkaart zelf gratis. Mocht je dus inderdaad vrij weinig belminuten en data verbruiken, dan is dit wellicht een goede optie. Verbruik je iets meer, dan kun je voordelige sim only opties vinden. Verbruik je heel veel en wil je ieder jaar of iedere 2 jaar een nieuwe telefoon, dan kun je uiteraard een duur abonnement inclusief telefoon kiezen.

Ontdek waar je een gratis simkaart kunt kopen

Niet alle providers leveren simkaarten zonder abonnement en niet alle providers die wel simkaarten leveren, leveren gratis simkaarten. Als je dus op zoek bent naar een gratis simkaart, dan vind je op gratissimkaarten.be een overzicht van alle providers waar je hiervoor terecht kunt. Zo kun je voor een gratis simkaart onder andere een beroep doen op: 

  • Base
  • Jim
  • Ortel Mobile

Indien je graag meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van gratissimkaarten.be. 

Surf naar gratissimkaarten.be en bestel direct

Als je zo snel mogelijk wilt kunnen bellen met prepaid, dan kun je het beste ook zo snel mogelijk naar gratissimkaarten.be surfen om een gratis simkaart te bestellen.