De epdm folie van de juiste kwaliteit

De epdm folie van de juiste kwaliteit

Een nieuwe dakbedekking laten leggen is eigenlijk altijd een hele klus. Of je dit nu zelf aan gaat pakken of dat je dit door een professional laat doen. Er gaat de nodige tijd inzitten en ook zal je er in de meeste gevallen behoorlijk wat geld aan kwijt zijn. Wil jij dit graag op de best mogelijke manier aanpakken? Kies dan voor een dakbedekking van epdm folie bij Interexpress EPDM Systemen. Dit bedrijf heeft alles op het gebied van epdm folie en dakbedekkingen. Als jij in een keer goed aan de slag wilt kunnen gaan met de epdm folie dan wil je natuurlijk in een keer alles in huis halen wat je daarvoor nodig hebt.

  • Epdm folie
  • Lijmen
  • Kitten

Je kunt er bij Interexpress EPDM Systemen ook voor kiezen om een van de pakketten te kopen. Op die manier maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk. Je hoeft niet op zoek te gaan naar alle producten die je moet aanschaffen. Je kunt in een keer het pakket van jouw keuze in je winkelmandje plaatsen en deze bestellen. De bestelling wordt dan zo snel mogelijk voor je in orde gemaakt en aan je verzonden. Je hoeft hier vaak niet langer dan een paar dagen op te wachten.

De voordelen van epdm folie

Als je een beetje bekend bent op het gebied van epdm folie, dan weet je misschien wel dat er twee soorten hiervan zijn. Je hebt de Amerikaanse en de Europese variant. Bij Interexpress EPDM Systemen verkopen ze alleen de Europese variant en dat met een goede reden! In de Amerikaanse versie zit namelijk talk verwerkt. En alhoewel dit erg goed werkt tegen bijvoorbeeld overmatig vocht, zorgt dit er ook wel voor dat je dit epdm folie moet voorbewerken voordat je er mee aan de slag kunt gaan. Je bent er dus veel meer tijd mee kwijt en de kwaliteit van de Europese epdm folie is zo uitstekend dat je dit dus helemaal niet nodig hebt. Met de Europese variant kun je dus het dak op en de dakbedekking in orde maken. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om te kiezen voor de Amerikaanse variant en daarom verkopen ze bij Interexpress EPDM Systemen alleen maar de Europese epdm producten. Als je hier graag meer informatie over wilt hebben, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Interexpress EPDM Systemen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt op dit gebied. Als je nog aanvullende vragen hebt, dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Zij helpen je dan graag verder.

Doe het zelf

Een van de vele voordelen van epdm folie is dat het helemaal niet lastig is om er zelf mee aan de slag te gaan. Als je een beetje handig bent en je hebt er de tijd voor dan is dit een hele fijne manier om wat geld te besparen. Het inhuren van een professioneel bedrijf kost natuurlijk ook weer geld en het is wel zo prettig om dit te kunnen vermijden. Hou echter wel altijd in de gaten hoe belangrijk het is om de epdm folie op de juiste manier te bevestigen. Als dit verkeerd gaat, dan kan dat tot vervelende problemen leiden. Wanneer je er niet helemaal zeker van bent of je dit ook voor elkaar kunt krijgen, dan raden we je aan om te kiezen voor het inhuren van een professional die dit voor je kan doen. Bestel vandaag nog de epdm folie die jij nodig hebt. Kies voor een van de standaard dakrollen of ga juist voor de op maat gemaakt versie. Lees meer..