Prachtige noorderlicht reizen boeken? Boek uw unieke reis bij Xplore the North!

Prachtige noorderlicht reizen boeken? Boek uw unieke reis bij Xplore the North!

Lijkt het u niet prachtig? Het schitterende noorderlicht beleven van intens dichtbij? Voor veel mensen staan noorderlicht reizen hoog op hun bucketlist. De magische lichtsluiers die de sterrenhemel doen oplichten. Het is vaak een bijzonder dansend spektakel! Een absoluut hoogtepunt voor veel mensen te vinden in het Hoge Noorden. Wilt u ook noorderlicht reizen boeken die niet commercieel zijn opgezet? Kies dan voor Xplore the North, een team met mede noorderlicht liefhebbers. Tijdens de reizen laten wij u allerlei prachtige plaatsen zien. De reis kan worden aangepast aan uw wensen, zodat het een fantastische ervaring wordt!

Vergroot uw noorderlicht ervaringskansen met reizen van Xplore the North!

Zoals gezegd, zijn de noorderlicht reizen opgesteld door echte liefhebbers die vol enthousiasme alles willen vertellen over het Hoge Noorden en u de meest fantastische bezienswaardigheden willen laten zien. Uiteraard wordt het noorderlicht hierbij niet vergeten. De reizen kunnen worden georganiseerd naar Lapland, Noorwegen, De Lofoten of IJsland. Deze landen liggen rondom de Aurora zone en dat is dé zone voor noorderlicht reizen. Wij gaan letterlijk met u de wildernis in. Tijdens onze reizen overnacht u in kleinschalige knusse logdes. Enkele namen zijn: Icehotel, de Aurora Mountain lodge en de Arctic River. Wilt u verzekerd zijn van een intense noorderlicht ervaring? Dan kunt u het beste een meerdaagse reis boeken. De beste tijden om noorderlicht reizen te maken is vanaf september tot en met half april met als voorkeur tussen eind februari en circa 15 april. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

De meest bijzondere noorderlicht reizen

Er worden diverse vakanties, reizen en excursies aangeboden naar het noorderlicht. Vaak is dit met een commerciële insteek. Wilt u echt de beste noorderlicht ervaring? Kies dan voor noorderlicht reizen met het Xplore the North team! Of u nu in één van onze meest fantastische lodges verblijft of een paar kilometer verderop staat met een sneeuwscooter. Uw kans om het noorderlicht te zien is bijna gelijk. U bent namelijk in beide gevallen 100% verwijderd van al het resterende strooilicht. De setting is uiteraard heel bepalend. Heerlijk een excursie volgen met geliefden of uw vrienden zorgt vaak voor een nog intensere noorderlicht ervaring dan vanuit de hotelkamer. Om dit te verduidelijken, gaan we u een situatieschets omschrijven:

‘Beeld u in, dat u midden in de nacht bij -30 graden buiten staat met uw familie, gezin of geliefde. U staat op een kilometerslang bevroren meer, samen met een van onze ervaren wildernisgidsen. Boven u ziet u het schitterende dansende noorderlicht spektakel en om u heen is er niets anders dan rust. Dit is de ultieme droom van alle Xplore the North reizigers!’.

Voordelen voor noorderlicht reizen met Xplore the North?:

  • Intense droomreizen naar het noorderlicht
  • Niet commercieel ingesteld
  • Afgezonderd van de wereld en al het strooilicht
  • Met unieke locaties en lodges
  • Ervaren wildernisgidsen
  • De maximale kans om het noorderlicht te beleven van intens dichtbij
  • Reizen met diverse aantallen mogelijk
  • Wensen op maat kunnen worden doorgegeven

Bent u helemaal verliefd op het noorderlicht en wilt u ook graag samen met ons Xplore the North team op reis naar het prachtige noorderlicht? Wellicht heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder! Op onze website vindt u daarnaast nog een meer informatie, tips en filmpjes om goed voorbereid op vakantie te gaan: xplorethenorth.nl! Zien wij u binnenkort ook bij het noorderlicht tijdens een unieke reis vol prachtige momenten?